Skip to main content

Persoonlijke ontwikkeling

Krachtig en verbonden leven betekent bewust zijn van je eigen kracht en talent, van je authenticiteit. Vaak staan oude denkpatronen hierbij in de weg.

Door elke vraag die wij onszelf stellen, komen wij dichter bij onze kern, bij het antwoord. Jouw vraag en het achterliggende gevoel, zoals verdriet, boosheid of pijn, staan voor een komende verandering in jezelf en in je leven.

Samen kijken wij naar jouw wensen en verlangens. Ik help je hierbij de juiste vragen te formuleren en begeleid je in het vinden van een antwoord. Soms reikt de verdieping van dit proces tot aan je kindertijd en blijken door jou opgebouwde patronen als rode lijn door je leven te lopen.

In het coachen staat bij mij ons contact centraal. Vanuit wederzijds vertrouwen begeleid ik je op jouw weg. Ik help je jouw doelen te bepalen en samen kiezen wij de weg die tot balans leidt. We gaan op zoek naar de levensvorm die bij je past. In dit proces gebruik ik naast mijn ervaring en intuïtie ook energetische oefeningen en visualisatie.

Durf jij je hart te volgen?

Voor meer informatie of een afspraak kan je  contact opnemen  met mij.